Companii

Cristian Raicu, francizat, Optiprint: Le recomand partenerilor să îşi aleagă franciza care li se potriveşte şi să îşi cunoască partenerii înainte de a face investiţia

Cristian Raicu, francizat, Optiprint: Le recomand...

Autor: Alex Ciutacu

19.10.2017, 14:15 199

Optiprint se ocupă cu optimizarea costurilor de printare ale companiilor, oferă posibilitatea de a printa mai ieftin, şi a ajuns în România în urmă cu un an şi jumătate fiind un master francizat la început de drum în România, explică Cristian Raicu, francizat, Optiprint.

Eu un vis mai vechi al meu, îmi doream să intru de mult timp în antreprenoriat şi am studiat piaţa timp de mai mulţi ani. Am ales o franciză în loc de a începe un business de la zero pentru că eu nu ştiu să fac nimic, şi ştiu asta, de aceea am apelat la parteneri care au cunoştinţele necesare.

Am ales Optiprint pentru că am simţit că este nevoie de aceste servicii pe piaţa din România, ne putem adapta la orice sector, şi îmi doream să investesc în servicii. Cred că pe piaţa din România este loc de servicii de calitate la preţuri corecte. Ne îndreptăm către client şi încercăm să îi oferim exact ceea ce are nevoie la un preţ competitiv.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO