Companii

Cu un singur camion, un bistriţean ajunge să facă şi 3.400 de euro pe lună

Cu un singur camion, un bistriţean ajunge să facă şi...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

21.09.2013, 12:29 26542
După 12 ani în care a lucrat într-o firmă de transporturi, Marius Acul, 36 de ani, din Bistriţa, s-a hotărât să-şi deschidă propria firmă în domeniu şi a plătit 12.000 de euro pentru un camion cu care transportă marfă în ţară.
 
 
„Am lucrat în domeniu, aveam nişte bani puşi deoparte şi am zis că este o oportunitate să-mi deschid propria firmă“, precizează proprietarul fimei Misache Frigo SRL-D. El spune că a preferat să nu apeleze la bănci pentru a cumpăra camionul, ci şi-a folosit economiile şi a împrumutat bani de la cunoştinţe. Totodată, nu a depus proiectul pentru a obţine finanţarea nerambursabilă de până la 10.000 de euro de la stat, însă ia în considerare această posibilitate în viitor, în cazul în care şi-ar cumpăra al doilea camion de transport marfă.
 
În prezent, Marius Acul are încheiate patru contracte pentru transport şi spune că ajunge să descarce marfă în depozitele unora dintre cele mai mari hipermarketuri şi magazine din ţară precum Real, Auchan sau Selgros.

Citiţi mai multe pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.09.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO