Companii

Cum a inchiriat Petrica Usurelu 3 ha de hale la Ploiesti catre gigantul Unilever

27.10.2009, 23:15 107

Unilever, unul dintre cei mai importanti producatori de bunuride larg consum de pe piata locala, cu afaceri de aproape 200 demilioane de euro in 2008, a inchiriat un spatiu logistic de peste30.000 de metri patrati in cadrul proiectului Ploiesti West Park,dezvoltat de compania belgiana Alinso, in parteneriat cu omul deafaceri Petrica Usurelu, proprietarul companiei Piritex.

"Unilever a inchiriat o suprafata de 30.409 mp. de spatii dedepozitare si 1.350 de metri patrati de birouri in West ParkPloiesti. Destinatia acestui spatiu este aceea a unui centru dedistributie regional. Acesta va depozita produse din intregportofoliul local al Unilever, cu exceptia produselor congelate,precum inghetata", a declarat pentru ZF Florentin Scarlat,directorul de comunicare al Unilever South Central Europe. Unileverva ocupa intr-o prima faza un spatiu de depozitare de circa 10.000mp, aproape finalizat, urmand ca restul spatiilor sa fie construiteulterior. "Aceasta este cea de-a doua tranzactie ca marime de pesegmentul logistic din Europa Centrala si de Est", au spus sireprezentantii Colliers, care au reprezentat Unilever in aceastatranzactie. Valoarea anuala a contractului de inchiriere se varidica la 1,5-2 mil. euro in momentul in care toate spatiileinchiriate de Unilever vor fi operationale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO