Companii

Cum arată mallul Electroputere din Craiova cu două zile înainte de inaugurare. Va fi gata la timp? GALERIE FOTO

Cum arată mallul Electroputere din Craiova cu două zile înainte de inaugurare. Va fi gata la timp?

Cum arată mall-ul Electroputere din Craiova cu două zile înainte de deschidere

Autor: Bogdan Alecu

15.11.2011, 13:50 6406

Centrul comercial Electroputere Parc din Craiova, a cărui inaugurare a fost programată pentru data de 17 noiembrie, adică poimâine, este încă la stadiul de şantier, puţine fiind spaţiile care se prezintă la nivelul la care ar putea primi clienţi începând de joi.

"Mallul încă arată a şantier. Parcare nu este încă amenajată, sunt doar munţi de pământ. În interior nu a fost montată gresia pe jos, pereţii nu sunt gata, uşile nu au fost montate şi doar cel mult şase magazine sunt gata", spune angajatul unei companii care se ocupă de amenajarea spaţiilor comerciale.

Reprezentanţi ai unor companii precum New Yorker sau C&A au declarat pentru ZF la începutul săptămânii că vor deschide magazinele în 17 noiembrie, în timp ce magazinele Inditex şi H&M au programată inaugurarea pentru primăvara anului viitor.

Oficialii hipermarketului Auchan, principala "ancoră" a proiectului, nu au confirmat deocamdată data oficială de deschidere a magazinului din Craiova.

De regulă, majoritatea centrelor comerciale deschise pe piaţa locală au spaţii nefinalizate în ziua deschiderii, deşi în săptămânile premergătoare inaugurării se lucrează în general "zi şi noapte" pentru definitivarea lucrărilor.

Centrul comercial din Craiova va avea iniţial o suprafaţă de circa 43.000 mp, iar ulterior va ajunge la 71.000 de metri pătraţi prin ridicarea unor spaţii noi pentru companiile Leroy Merlin, Decathlon, Norauto şi Altex. Investiţia de la Craiova a fost finanţată de UniCredit printr-un împrumut de peste 40 de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO