Companii

Cum arată primul Double Tree by Hilton deschis în Bucureşti

Cum arată primul Double Tree by Hilton deschis în Bucureşti

Double Tree by Hilton

Autor: Mirabela Tiron

31.08.2011, 15:13 3557

Grupul hotelier Hilton a inaugurat primul hotel Double Tree By Hiltin în Piaţa Unirii din Capitală, cu o capacitate de 88 de camere, potrivit oficialilor grupului hotelier.

Acesta este fostul hotel de patru stele Bucharest City Hotel (fostul Tulip Inn), care este controlat cu pachet majoritar de libanezul Raafat Sarieddine, proprietarul companiei ce operează magazinele Sony Center.

Până anul trecut, Bucharest City Hotel, cu o cifră de afaceri de 1,6 mil. euro şi un profit de 55.000 de euro în 2009, a operat sub franciza lanţului hotelier Golden Tulip. Hotelul de patru stele este înregistrat pe compania Vis 7 Import Export.

"În următoarele câteva luni aşteptăm cu nerăbdare inaugurarea altor noi hoteluri DoubleTree by Hilton în România, în Ploieşti şi Oradea," a declarat Rob Palleschi, Global Head al DoubleTree by Hilton.

DoubleTree by Hilton Bucureşti are un centru de afaceri pe 200 metri pătraţi, o sală de evenimente pentru întâlniri de afaceri, conferinţe, seminarii sau petreceri, având o capacitate de până la 100 de invitaţi. De asemenea, are un centru de fitness, de saună şi un centru spa dar şi un restaurant, un bar şi o cafenea.

Hotel funcţionează printr-un contract de franciză semnat între compania VIS 7 Import Export SRL şi o filială a Hilton Worldwide.

DoubleTree by Hilton este unul dintre brandurile Hilton Worldwide, având o reţea de peste 250 de hoteluri şi staţiuni pe cele cinci continente. În prezent, DoubleTree by Hilton are 22 de hoteluri în opt ţări din Europa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO