Companii

Cum arată viitoarea staţie de metrou Academia Militară, de pe magistrala care leagă Drumul Taberei de centrul Capitalei - GALERIE FOTO

Cum arată viitoarea staţie de metrou Academia Militară, de pe magistrala care leagă Drumul Taberei de centrul Capitalei

Cum arată viitoarea staţie de metrou Academia Militară

Autor: Andreea Neferu

19.03.2013, 15:33 10467

Staţia de metrou Academia Militară, aflată în zona Răzoare din Capitală, este una dintre cele 9 viitoare staţii de pe magistrala 5 de metrou Drumul Taberei-Eroilor. Astăzi, în jurul orei 13, când ministrul transporturilor Relu Fenechiu a vizitat şantierul pentru a inspecta stadiul lucrărilor, puţini muncitori se aflau la Academia Militară. De altfel, lucrările au stagnat în ultimele luni din cauza alocării bugetare reduse.

Fenechiu a promis însă că metroul din Drumul Taberei, care a primit anul acesta o finanţare prin buget de doar 95 de milioane de lei, va mai primi săptămâna viitoare, printr-o ordonanţă de urgenţă, alte 104 milioane de lei.

"Cei 104 milioane de lei vor veni din timbrul de mediu. La rectificarea din vară vrem să cerem încă 250 de milioane de lei", a spus Fenechiu.

În prezent, lucrările de la metroul din Drumul Taberei sunt în întârziere cu circa 1 an faţă de graficul iniţial al lucrării.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO