Companii

Cum văd cei mai importanţi 1.000 de oameni din business evoluţia economiei

 Who’s Who in Business – Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business a ajuns la ediţia a şaptea

Who’s Who in Business – Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business a ajuns la ediţia a şaptea

Autor: Adelina Mihai

30.09.2014, 00:03 321

Cum va arăta economia României la finalul anului, dar şi la finalul anului 2015, dincolo de estimările oficiale pe care este fondat bugetul de stat? Previziunile de creştere economică a României în viziunea oamenilor de afaceri vor fi prezentate în cea de-a şaptea ediţie a anuarului „Who’s Who in Business – Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business“, catalog pe care ZF îl lansează în această lună. Prezentarea acestor prognoze reprezintă rezultatul unei ample cercetări realizate de redactorii ZF, care are la bază centralizarea chestionarelor aplicate în companiile aflate în topul celor mai mari jucători din fiecare sector al economiei.

Anuarul „Who’s Who in Business – Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business“ cuprinde date despre experienţa profesională, studiile şi traseul profesional al celor mai importanţi lideri de companii din industrii precum IT&C, farma, energie sau ai celor mai importante instituţii din sectorul bancar. Disponibil atât în ediţie print, cât şi online, catalogul din acest an mai cuprinde analize care surprind cele mai mari provocări pe care managerii şi antreprenorii de top din România le-au întâmpinat în ultimul an, dar şi interviuri cu cei care au reuşit să le depăşească şi să ducă mai departe businessuri profitabile.

Catalogul „Who’s Who in Business“ a fost lansat pentru prima dată în 2008, în încercarea de a-i aduce în faţă pe şefii marilor companii de pe cele mai importante pieţe din economie, manageri şi antreprenori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO