Cushman & Wakefield Echinox: „Anul 2017 este cel al nou-veniţilor. În 2007-2009 piaţa nu era pregătită aşa cum este acum."

15 mar 2017 Autor: Bogdan Alecu

Tim Wilkinson (stg.), partner capital markets la Cushman & Wakefield Echinox, Mihnea ŞerbÂnescu, general manager la Cushman & Wakefield Echinox şi Oana Iliescu, directorul executiv al Cushman & Wakefield Echinox

Fondurile de investiţii şi investitorii străini care încă nu sunt prezenţi în România sunt tot mai interesate de achiziţii pe piaţa locală, pe măsură ce randamentele rămân peste cele din regiune.

„Volumul tranzacţiilor de pe piaţa locală va urca anul acesta la peste 1 miliard de euro, poate chiar 1,2 sau 1,4 mld. euro faţă de 850 mil. euro anul trecut. Vor fi noi intrări anul acesta, atât pe piaţa de birouri, cât şi retail şi rezidenţial. Anul 2017 este cel al nou-veniţilor. În 2007-2009 piaţa nu era pregătită aşa cum este acum“, a spus Tim Wilkinson, partner capital markets la Cushman & Wakefield Echinox.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.03.2017

 
Cuvinte cheie:
Cushman & Wakefield Echinox
, birouri
, achizitii
, tranzactii
, dtz echinox
, fonduri de investitii
, imobiliare
, randamente
, investitori straini
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide