Dacă noi nu mergem la ei, vin alţii la noi: Grupul bulgar Nedelya a ajuns la şapte cofetării în Capitală şi are în plan deschiderea altor unităţi

19 iun 2017 Autor: Simona Tatu

Nedelya, lanţul de cofetării din Bulgaria care aparţine familiei Mincevi, deţine şapte unităţi în Bucureşti şi are în plan extinderea cu cel puţin o unitate în următoarele luni. Cofetăriile Nedelya au ajuns la un număr de peste 30 de angajaţi în România.

„Brandul Nedelya va mai deschide cel puţin o unitate în viitorul apropiat. România este o ţară mare cu multe oraşe care au potenţial, dar în prezent planurile noastre vizează doar Capitala“, a spus pentru ZF Zdravko Minchev, proprietarul companiei Ne­delya.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.06.2017

 
Cuvinte cheie:
Nedelya
, cofetarii
, extindere
, centre comerciale
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide