Companii

Dan Cuţui, Falcon: Rata tot mai mică a furturilor de şi din maşini reduce vânzările de alarme auto

Dan Cuţui, Falcon: Rata tot mai mică a furturilor de...

Autor: Bogdan Alecu

07.06.2015, 11:09 296
Scăderea numărului furturilor de auto­mo­bile i-a determinat pe tot mai mulţi clienţi să nu mai opteze pentru o alarmă aftermarket (după achiziţie - n. red.), ci cel mult pentru una in­stalată de producător, este de părere Dan Cuţui, directorul şi fondatorul Falcon Elec­tro­nics, cel mai mare jucător de pe piaţa de acce­so­rii electronice pentru automobile de pe piaţa locală.
 
„Trendul de creştere al pieţei auto nu este urmat şi de cel al vânzărilor de soluţii de secu­ri­ta­te. Odată cu criza producătorii promo­vea­ză accesoriile originale, iar dealerii oferă pa­che­te cu discount bun. De asemenea şi în Ro­mâ­nia rata criminalităţii a scăzut“, a spus Dan Cuţui.
 
Spre exemplu, anul trecut s-au furat 117 maşini premium, de două ori mai puţi­ne faţă de 2013, în timp ce în total numărul auto­turismelor furate a scăzut cu 30% în 2014, la mai puţin de 600, potrivit datelor de la poliţie. Spre comparaţie, în anii 2010 şi 2011 se furau în România peste 3.000 de maşini anual.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO