Companii

Dan Şucu, Mobexpert: „Abia acum începe goana după preţuri. Facem outleturi regionale“

Dan Şucu, omul de afaceri care deţine grupul Mobexpert. Fotograf: Silviu Matei

Dan Şucu, omul de afaceri care deţine grupul Mobexpert. Fotograf: Silviu Matei

Autor: Corina Mirea

25.09.2015, 00:07 8649

Dan Şucu, omul de afaceri care deţine grupul Mobexpert, are în plan crearea unei reţele de outleturi regionale. Primul a fost deschis în urmă cu şase ani în Pipera, iar următoarea unitate de pe lista antreprenorului va fi deschisă în câteva saptămâni, în Pantelimon.

„În câteva săptămâni vom deschide un nou outlet în Pantelimon, magazin care va avea 1.200 de metri pătraţi. Privim cu atenţie zona de outlet, vrem câte unul regional, pentru că abia acum începe goana clienţilor după preţ. Deşi au început să cheltuiască din nou, încă nu îşi permit să plătească la nivelul de dinainte de criză“, explică Dan Şucu. Astfel, reţeaua de outleturi ar urma să acopere nordul Moldovei, Dobrogea, Transilvania şi sudul ţării.

El precizează că outleturile nu vor fi discounteri în adevăratul sens al cuvântului, ci o alternativă superioară la discountul din piaţă.

Grupul Mobexpert a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 540 mil. lei (122 mil. euro), iar pentru anul acesta omul de afaceri estimează o creştere de 20% (cu tot cu zona de outlet şi cea de online). Astfel că, la final de 2015, va trece de 600 de milioane de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO