Companii

Danezii de la Ecco au investit 100.000 euro într-un magazin la Galaţi

Danezii de la Ecco au investit 100.000 euro într-un...

Autor: Roxana Rosu

17.11.2017, 13:10 234

Brandul danez de încălţăminte şi accesorii din piele ECCO a deschis primul său magazin din Galaţi şi cel de al 24-lea din reţeaua naţională, în urma unei investiţii de 100.000 euro.

Noul magazin ECCO este situat în Shopping City Galaţi şi a fost inaugurat în data de 16 Noiembrie, odată cu inaugurarea primelor noi locaţii din cadrul extensiei centrului comercial. 

Unitatea are o suprafaţă de aproximativ 121 metri pătraţi.
”Putem deschide magazine doar în oraşele mari din România, iar un magazin fizic ne ajută să avem şi vânzări online mai mari. Astfel sperăm să ne creştem cota de piaţă în zona Brăila – Galaţi, oferind clienţilor noştri cea mai confortabilă încălţăminte şi cele mai confortabile servicii”, spune Victor Tighinean, General Manager ECCO pentru România, Ungaria, Croaţia, Slovenia şi Serbia.
Brandul ECCO are unsprezece magazine în Bucureşti, trei în Cluj-Napoca, două în Constanţa, două în Iaşi, două în Braşov şi câte unul în Timişoara, Sibiu şi Piteşti. La acestea se adaugă şi un magazin online www.ecco-shoes.ro.
 

 
 


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO