Companii

Daniel Guzu, Duraziv: Este un an bun. Sunt proiecte noi în construcţii

Daniel Guzu, Duraziv: Este un an bun. Sunt proiecte noi...

Autor: Mirabela Tiron

28.11.2016, 00:07 709

Omul de afaceri Daniel Guzu, care controlează pro­ducătorul de materiale de construcţii Duraziv, aşteaptă afaceri mai mari cu peste 10% anul acesta, pe fondul cererii în creştere pentru vopsele, tencuieli şi mortare uscate.

„Este un an mai bun, simţim că economia creşte. Sunt proiecte noi în piaţa de construcţii, de unde şi cererea mai mare din partea firmelor. Cea mai importantă piaţă pentru noi este Bucureştiul, unde au fost dezvoltate proiecte noi“, spune Guzu. Omul de afaceri precizează că este optimist şi pentru anul viitor vede un avans tot de peste 10% al vân­zărilor, generat în special de vopsele şi mortare uscate.

Compania deţine trei unităţi de producţie: de mortare us­ca­te, de vopsele şi tencuieli pe bază de apă şi una de pro­filuri me­talice, toate situate în localitatea Popeşti-Leordeni, lângă Bu­cureşti. Duraziv a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de 92,8 milioane de lei, faţă de 80 mil. lei cu un an în urmă, şi cu un profit de 1,2 milioane de lei faţă de 831.000 de lei în 2014, după cum arată datele de la Ministerul de Finanţe. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO