Danya Cebus, constructorul bazei militare de la Deveselu a avut o marjă de profit de 86%

19 apr 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Danya Cebus Deveselu, constructorul bazei militare de la Deveselu, a avut anul trecut 15 angajaţi, la jumătate faţă de 2015.

Danya Cebus Deveselu, companie din gru­pul de construcţii Danya Cebus, con­trolat de miliardarul Lev Leviev, a raportat afaceri de 80,2 mil. lei (17,8 mil. euro) anul trecut şi un profit de 69,2 mil. lei (15,4 mil. euro), lucrând astfel, potrivit calculelor ZF, cu o marjă de profit de 86%. Compania şi-a redus la jumătate vânzările faţă de 2015, dar a raportat un câştig dublu, potrivit datelor de la mfinante.ro.

Compania nu a oferit detalii despre baza de la Deveselu, motivând că există clauze de confiden­ţialitate care împiedică furnizarea de informaţii.

Compania s-a ocu­pat de construcţiile civile şi de infra­struc­tura din prima fază a lu­crărilor la baza mi­litară de la Deveselu, după ce a câştigat con­trac­tul de 126 mil. euro ală­turi de firma ame­ricană Kel­logg Brown & Root Ser­vices. Con­tractul care a revenit com­paniei Danya Ce­bus se ridică la circa 66 mil. do­lari (51 mil. euro).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.04.2017

 
Cuvinte cheie:
Danya Cebus Deveselu
, constructor
, Deveselu
, baza militara
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide