Companii

Dascălu amână până în aprilie inaugurarea Palas Iaşi, un proiect de 260 mil. euro

Dascălu amână până în aprilie inaugurarea Palas Iaşi, un proiect de 200 mil. euro

Foto: Adrian Stoicovici

Autor: Cristi Moga

03.11.2011, 13:26 1313

Cea mai mare investiţie imobiliară din afara Bucureştiului, proiectul Palas din Iaşi dezvoltat de Iulian Dascălu, proprietarul reţelei Iulius Group, va fi inagurat în luna aprilie a anulului viitor, după ce iniţial dezvoltatorii sperau să deschidă la sfârşitul acestui an.

"În prezent, Palas este finalizat în proporţie de 82%. Suntem în pregătiri ca în luna aprilie 2012 să-l inaugurăm », a spus Dascălu, care a investit până în prezent circa 180 mil. euro în acest proiect.

Proiectul are o serie de clădiri de birouri care au fost finalizate încă din 2010, în timp ce piesa de rezistenţă a ansamblului este un mall de aproape 48.000 mp care va avea printre chiriaşi Auchan, C&A, H&M, NewYorker şi un cinematograf cu 9 săli operat de companie Village Cinemas.

Iulian Dascălu este cunoscut pentru proctele sale dezvoltate în Cluj, Iaşi, Timişoara, Suceava pe parcursul ultimilor zece ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO