Companii

De la afaceri cu birouri la business în domeniul medical: Elveţianul care a dezvoltat birourile Coresi din Braşov are 70 mil. euro pentru o reţea de 10 centre de radioterapie

De la afaceri cu birouri la business în domeniul...

Autor: Georgiana Mihalache

08.06.2018, 00:07 898

♦ În România sunt diagnosticaţi anual, conform statisticilor medicale, peste 100.000 de pacienţi noi cu afecţiuni oncologice.

Elveţianul Philippe Jacobs, co-preşedintele Jacobs Holdings, grup de care este legat proiectul de birouri Coresi Business Park din Braşov, a investit 5 milioane de euro în centrul de radioterapie MedEuropa din Constanţa.

Jacobs intră astfel pe piaţa de servicii medicale private după ce a vândut anul trecut ansamblul Coresi către Immochan România, iar planurile vizează crearea unei reţele de 10 centre de radioterapie în cele mai importante oraşe din România. Suma estimată pentru investiţie în acest proiect în următorii cinci ani este de 70 de milioane de euro, potrivit reprezentanţilor companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO