Companii

De la fermă la producţia de lactate: Agroserv Măriuţa din Ialomiţa începe producţia într-o fabrică de 7 mil. euro. „Într-o lună vom prelucra în fabrică jumătate din producţia de lapte din fermă“.

Investiţia în noua fabrică de lactate a companiei Agroserv Măriuţa se duce la 7 mil. euro, din care 2,5 mil. euro din fonduri europene.

Investiţia în noua fabrică de lactate a companiei Agroserv Măriuţa se duce la 7 mil. euro, din care 2,5 mil. euro din fonduri europene.

Autor: Roana Rotaru

02.04.2018, 00:05 2803

Brandurile companiei sunt Lăptăria cu Caimac şi Lapte de la vacă Ferma Drăgoeşti.

Ferma de vaci de lapte Agroserv Măriuţa din Drăgoeşti, judeţul Ialomiţa, o companie administrată de fermierul Nicuşor Şerban şi fiica lui loana Cocan, va produce într-o săptămână primele lactate sub brandurile Lăptăria cu Caimac şi Lapte de la vacă Ferma Drăgoeşti, înregistrate deja la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM).

Agroserv Măriuţa exploatează 3.200 de hectare de teren agricol în Ialomiţa, pe care cultivă cereale şi plante oleaginoase, deţine un efectiv de vaci de lapte de circa 2.600 de capete şi a finalizat recent construcţia unei fabrici de lactate, ce urmează să intre în func­ţiu­ne primăvara aceasta. Investiţia în noua fabrică se duce la 7 mil. euro, din care 2,5 mil. euro din fonduri europene, potrivit reprezentanţilor companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO