Companii

De notat în agenda de business: 13-14 septembrie 2016: ZF Pharma Summit ’16, evenimentul care pune lupa pe sistemul de sănătate din România

De notat în agenda de business: 13-14 septembrie 2016:...

Autor: Georgiana Mihalache

26.08.2016, 00:04 186

Ziarul Financiar va organiza în septembrie a cincea ediţie a ZF Pharma Summit, eveniment care timp de două zile îi va reuni pe cei mai importanţi jucători din domeniul sănătăţii, oficiali, dar şi reprezentanţi ai celor mai mari spitale publice şi private din România. Între 13 şi 14 septembrie, Ziarul Financiar le propune celor mai importanţi oameni din domeniul sănătăţii o dezbatere privind provocările din sistemul românesc de sănătate la ZF Pharma Summit.

Calitatea serviciilor din spitalele publice şi din cele private, factorii care determină performanţa medicilor, accesul medicilor tineri în spitale, evoluţia pieţei farma şi perspectivele pentru 2017 sunt câteva dintre temele de discuţie care vor fi abordate la evenimentul organizat de ZF în septembrie.

Printre invitaţii ZF Pharma Summit 2016 se numără Vlad Voicu­lescu, ministrul sănătăţii, Gheorghe Ţibichi, preşe­din­tele CNAS, Fady Chreih, CEO al reţelei private de sănătate Regina Maria sau Iulian Trandafir, directorul general al distri­buitorului de medicamente Farmexpert.

În prima zi a evenimentului, invitaţii vor lua în discuţie calitatea serviciilor din spitale, performanţa medicilor şi achiziţiile din domeniul sănătăţii. Care sunt motivele pentru care serviciile oferite de spitalele publice au lipsuri, de ce nu se găsesc suficiente materiale sanitare şi medicamente în centrele medicale sau cu cât ar trebui remunerat un medic sunt doar câteva dintre întrebările care îşi vor găsi răspuns la evenimentul ZF Pharma Summit ’16.

Cea de-a doua zi va aduce în dezbatere evoluţia din piaţa farma, producţia românească de medicamente şi piaţa suplimentelor nutritive, reunind reprezentanţii celor mai mari companii de distribuţie de medicamente sau de analiză a domeniului sănătăţii pentru a discuta despre studiile şi estimările lor.

Discuţiile de la ZF Pharma Summit 2016 vor viza şi reconstruirea încrederii în sistemul medical de sănătate din România, pe fondul unei subfinanţări a sectorului public sanitar şi al problemelor apărute în acest domeniu care îi fac pe pacienţii români să caute alternativă în spitalele din străinătate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO