Companii

Dedeman a investit 11 milioane de euro la Deva în cel de-al 38-lea magazin al reţelei

Dedeman a investit 11 milioane de euro la Deva în cel...

Autor: Cristi Moga

12.08.2014, 18:06 777

Compania de bricolaj Dedeman, controlată de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl din Bacău, a investit 11 milioane de euro la Deva în cel de-al 38-lea magazin al reţelei care va fi inaugurat vineri pe calea Zarandului, în apropierea parcului comercial în care au magazine deschise retailerii Metro, Auchan şi Praktiker.

Magazinul de la Deva va avea o suprafaţă de aproximativ 11.000 de metri pătraţi şi o echipă de 168 de angajaţi, fiind al doilea inaugurat de compania Dedeman în acest an, după unitatea din Sibiu. Totodată, în următoarele săptămâni compania va deschide noi magazine şi în cartierul bucureştean Colentina şi în Târgu-Jiu, unităţi care vor duce reţeaua la 40 de magazine.

Dedeman este liderul pieţei locale de bricolaj, cu vânzări de 606 milioane de euro anul trecut, iar obiectivul companiei este de extindere a reţelei naţionale la 50 de unităţi până la finalul anului 2016.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO