Dedeman, al doilea antreprenor care trece de 10.000 de angajaţi. „Continuăm să investim în magazine noi, amplasate şi în ora­şe mai mici.“

25 sep 2017 Autor: Ştefan Stan

Dedeman, cea mai mare afacere antreprenorială românească construită de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, va deschide pe 27 septembrie magazinul din Turda şi va ajunge la o reţea de 48 de unităţi, în urma unei investiţii de 10 milioane de euro.

Magazinul ocupă o suprafaţă de 43.000 metri pătraţi din care 11.500 de metri pătraţi sunt reprezentaţi de magazinul propriu-zis, iar restul sunt dedicaţi spaţiilor verzi, zonei de recepţie şi parcării cu 457 de locuri.

Deschiderea magazinului Dedeman Turda a presupus şi crearea a 162 de locuri de muncă, astfel că prin această nouă investiţie retailerul de bricolaj a depăşit pragul de 10.000 de angajaţi în România.

„După 25 de ani de existenţă a companiei Dedeman, continuăm să investim în magazine noi, amplasate şi în ora­şe mai mici“, a spus Dragoş Pavăl, preşedintele Dedeman.

Magazinul din Turda este cea de-a patra investiţie pe care Dedeman o inaugurează în acest an, următoarea pe listă fiind deschiderea magazinului din Bucureşti - Pante­limon, până la sfârşitul anului.

Compania a avut anul trecut afaceri de 1,17 miliarde de euro şi un profit net de peste 160 de milioane de euro, în creştere cu 27% faţă de anul anterior, potrivit datelor Ministerului Finanţelor.

Dedeman a investit în ultimii cinci ani în expansiunea puternică a reţelei de magazine. Spre exemplu, dacă în septembrie 2012 Dedeman avea 30 de magazine, în prezent are 47.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.09.2017

 
Cuvinte cheie:
Dedeman
, bricolaj
, retailer
, angajati
, magazine
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide