Companii

Delta ACM a lui Florea Diaconu semnează un contract de 36 mil. euro pentru reabilitarea a 47 de kilometri de drum naţional

Autor: Andreea Mioara Neferu

19.10.2011, 15:01 498

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a semnat un contract de 151,4 milioane de lei (circa 36 milioane de euro) cu Delta ACM 93, companie controlată de omul de afaceri Florea Diaconu, pentru reabilitarea a 47 de kilometri din drumul naţional 56 Craiova-Calafat.

Lucrările de reabilitare a celor 47 de kilometri atribuiţi constructorului Delta ACM 93 vor dura 24 de luni, proiectul fiind finanţat în proporţie de 50% de Banca Europeană de Investiţii, restul de 50% fiind bani de la buget.

Delta ACM 93 este unul dintre cei mai importanţi constructori locali, situându-se anul trecut pe poziţia a şaptea în topul celor mai mari companii de construcţii cu acţionariat românesc după cifra de afaceri. Astfel, Delta ACM a înregistrat anul trecut un business de 93 de milioane de euro şi un profit net de 25,4 milioane de euro, potrivit calculelor ZF pe baza informaţiilor de la Ministerul de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO