Companii

Dent Estet a investit 850.000 de euro într-o nouă unitate din Capitală

.

.

Autor: Cristina Bellu

23.05.2017, 17:17 290
Reţeaua de clinici Dent Estet, controlată de MedLife, a investit 850.000 de euro într-o nouă clinică din Capitală, unitatea având cea mai mare suprafaţă din totalul de 2.500 de metri pătraţi ocupaţi de grup.
 
La mai puţin de un an de la achiziţia pachetului de acţiuni Dent Estet , am reuşit să deschidem această primă clinică digitalizată, care nu doar că urmează direcţiile de dezvoltare stabilite, dar aduce şi un aport semnificativ pieţei de profil. Concurează cu uşurinţă cu orice clinică premium din lume şi întăreşte poziţia de lider a MedLife”, susţine Mihai Marcu, Preşedintele Consiliului de Administraţie al MedLife.
 
Clinica dispune de 10 săli de diagnostic şi tratament şi este cel mai mare centru Planmeca Digital Academy din România, distincţie ce atestă integrarea tehnologiei revoluţionare în toate procesele medicale din clinică.
 
De asemenea, unitatea dispune şi de o sală de intervenţii chirurgicale ultra-modernă şi de un laborator propriu, care îmbină tehnologia CAD-CAM cu precizia tehnicienilor acreditaţi international; astfel este eficientizat timpul medicului şi pacientul obţine, în mai puţin de 24 de ore, un produs similar dintelui natural, incomparabil ca execuţie cu lucrările realizate cu ajutorul aparaturii similare dintr-un cabinet dentar.
 
„Avem ocazia de a discuta cu mulţi pacienţi care sunt trataţi zilnic în clinicile noastre şi am realizat că, acum, mai mult decât înainte, aceştia aleg tratamentul şi clinica doar în urma unui proces amplu de informare despre tehnologiile folosite şi pregătirea echipei medicale. La fel ca introducerea conceptului de clinică stomatologică digitală şi cel mai mare centru Planmeca Digital Academy, inovaţiile pe care le-am adus în România în ultimii 18 ani au reprezentat, de fiecare dată, un răspuns la nevoile pacienţilor.”, precizează Oana Taban, CEO şi Fondator al grupului de clinici Dent Estet.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO