Dent Estet deschide o nouă clinică în Bucureşti şi vizează extinderea în Cluj-Napoca şi Iaşi

2 nov 2016 Autor: Ioana Matei

Oana Taban, fondator şi director general al Dent Estet: Extinderea în Cluj-Napoca vine pe fondul cererii semnificative a companiei din partea pacienţilor din această zonă.

Reţeaua de clinici Dent Estet, controlată de MedLife, plănuieşte deschiderea unei noi clinici în Bucureşti, prima după ce pachetul majoritar de acţiuni al companiei a fost achiziţionat de liderul pieţei de servicii medicale private.

Clinica a cărei deschidere  este programată în prima parte a anului viitor este obiectul unei investiţii cuprinse între 700.000 şi 800.000 euro, sumă care va cuprinde atât amenajarea spaţiului, cât şi achiziţia de aparatură. Aceasta va oferi servicii stomatologice pentru adulţi axate pe chirurgie, implantologie şi estetică dentară.

Echipa care va lucra în noua clinică va fi formată din 40 de persoane, dintre care jumătate vor fi medici, spune Oana Taban, fondator şi director general al companiei, care precizează că se implică în continuare personal în procesul de recrutare. În prezent, în cadrul Dent Estet lucrează 200 de angajaţi.

Planul de extindere a Dent Estet presupune extinderea grupului la nivel naţional, iar Oana Taban spune că următoarele oraşe în care îşi doresc să extindă clinicile Dent Estet sunt Cluj-Napoca şi Iaşi, inaugurările acestora fiind programate până la finalul anului viitor.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.11.2016

 
Cuvinte cheie:
Dent Estet
, clinica
, extindere
, Cluj-Napoca
, Iasi
, stomatologie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide