Companii

Dent Estet deschide o nouă clinică în Bucureşti şi vizează extinderea în Cluj-Napoca şi Iaşi

Oana Taban, fondator şi director general al Dent Estet: Extinderea în Cluj-Napoca vine pe fondul cererii semnificative a companiei din partea pacienţilor din această zonă.

Oana Taban, fondator şi director general al Dent Estet: Extinderea în Cluj-Napoca vine pe fondul cererii semnificative a companiei din partea pacienţilor din această zonă.

Autor: Ioana Matei

02.11.2016, 00:05 1371

Reţeaua de clinici Dent Estet, controlată de MedLife, plănuieşte deschiderea unei noi clinici în Bucureşti, prima după ce pachetul majoritar de acţiuni al companiei a fost achiziţionat de liderul pieţei de servicii medicale private.

Clinica a cărei deschidere  este programată în prima parte a anului viitor este obiectul unei investiţii cuprinse între 700.000 şi 800.000 euro, sumă care va cuprinde atât amenajarea spaţiului, cât şi achiziţia de aparatură. Aceasta va oferi servicii stomatologice pentru adulţi axate pe chirurgie, implantologie şi estetică dentară.

Echipa care va lucra în noua clinică va fi formată din 40 de persoane, dintre care jumătate vor fi medici, spune Oana Taban, fondator şi director general al companiei, care precizează că se implică în continuare personal în procesul de recrutare. În prezent, în cadrul Dent Estet lucrează 200 de angajaţi.

Planul de extindere a Dent Estet presupune extinderea grupului la nivel naţional, iar Oana Taban spune că următoarele oraşe în care îşi doresc să extindă clinicile Dent Estet sunt Cluj-Napoca şi Iaşi, inaugurările acestora fiind programate până la finalul anului viitor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO