Companii

DentalMed va investi 3 mil. euro într-o clinică din Bucureşti. Achiziţa noului spaţiu, o clădire din Piaţa Victoriei a costat compania 1 milion de euro

DentalMed va investi 3 mil. euro într-o clinică din...

Autor: Georgiana Călin

05.01.2017, 00:05 1323
Compania DentalMed, activă pe piaţa serviciilor stomatologice private, va deschide a doua clinică de lux în a doua jumătate a anului 2017, în Piaţa Victoriei din Capitală. Achiziţia sediului a reprezentat cea mai mare investiţie a companiei în 2016 – un milion de euro –, iar pentru amenajarea noii locaţii fondatorii îşi propun un buget de două milioane de euro.
 
„Deoarece am dorit să nu facem niciun compromis în ceea ce înseamnă calitatea ser­viciilor, a fost un proces înde­lun­gat şi complex de gă­sire a unei opţiuni care să întru­nească toate standardele noas­tre”, spune Mariana Velisarato, director executiv al DentalMed.
 
Aşadar, cel mai probabil în a doua jumătate a anului 2017 – începutul lui 2018 va avea loc inaugurarea unui nou centru DentalMed, achiziţia imobilului realizându-se deja. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO