ZF 24

Low-costul spaniol al închirierilor de maşini s-a lansat în România: ”Vrem să ajungem în principalele oraşe şi aeroporturi ale României”

Low-costul spaniol al închirierilor de maşini s-a...

Autor: Ioana Matei

11.07.2017, 13:07 6926

Autoclick Rent-A-Car, un serviciu de închiriere de maşini în regim low-cost cu origini spaniole, s-a lansat săptămâna trecută în România, potrivit informaţiilor de pe site-ul internaţional al companiei.

Autoclick oferă servicii de închiriere de maşini în condiţii „de neconcurat”, potrivit informaţiilor de pe acest site: prin preţuri low-cost şi servicii care includ posibilitatea de plată la momentul preluării maşinii, fără necesitatea deţinerii unui card de credit. De asemenea, vehiculele companiei nu sunt mai vechi de şase luni şi includ  Wi-Fi. Asigurarea este de asemenea inclusă în preţul închirierii.

Spre exemplu, pentru închirierea unui Ford Fiesta 1.0 pentru trei zile de weekend (de vineri dimineaţa, 14 iulie, ora 9, până luni, 17 iulie, aceeaşi oră) cu preluare din Otopeni, costul total al închirierii este de 46,03 euro; preţul urcă la 53,06 euro pentru un Peugeot 208 5P, la 122,14 euro pentru o Dacia Duster şi ajunge la un maximum de 239,95 de euro pentru un Opel Vivaro 1,6 TDI Combi. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO