Companii

Dezvoltatorul CTP are 100 de hectare de teren pentru noi depozite

Dezvoltatorul CTP are 100 de hectare de teren pentru noi...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

08.12.2016, 00:07 1197

CTP, unul dintre cei mai mari inves­ti­tori în spaţii industriale şi logistice de pe plan local, se va dezvolta în ur­mă­torii ani atât prin achi­zi­ţia de spaţii logistice, cât şi pe construcţii pen­tru a atinge ţinta de un milion de metri pătraţi de spaţii în România. „Avem peste 100 de hectare de te­ren în Ro­mânia pe care sun­tem ga­ta să con­stru­im. Astfel, putem con­­­strui pe această suprafaţă peste ju­­mă­tate de milion de metri pătraţi de spaţii. Reţeaua CTPark este răs­pân­­di­tă în toată ţara, în jurul unor oraşe pre­cum Bucureşti, Piteşti, Sibiu, Deva, Arad, Timişoara, Turda, dar şi în alte locaţii strategice. Inten­ţia noas­tră este de a ne extinde şi în regiu­nea Moldovei, dar şi în alte zone în funcţie de cererea de pe piaţă“, a declarat pentru ZF Florin Stroe, head of construc­tion and property ma­nage­ment în cadrul CTP, care are în pre­zent un portofoliu de poprietăţi in­dustriale clasa A de peste 500.000 de metri pătraţi pe plan local.

Com­pa­nia a investit deja peste 250 de mi­lioa­ne de euro în România.

Cât despre achiziţii, Florin Stroe spune că CTP se uită la spaţii indus­tri­ale în jurul marilor oraşe care au for­ţă de muncă disponibilă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO