Companii

DHL deschide miercuri un centru logistic în incinta aeroportului din Cluj-Napoca

DHL deschide miercuri un centru logistic în incinta...

Autor: Laurentiu Cotu

05.05.2014, 15:07 334

Compania de curierat şi logistică DHL inaugurează miercuri noul centru logistic din incinta aeroportului internaţional Avram Iancu din Cluj, potrivit unui comunicat al aeroportului. 

DHL face parte din Deutsche Post DHL, unul dintre jucătorii importanţi pe piaţa de servicii poştale şi logistice din lume, care cuprinde trei divizii: DHL Express, DHL Global Forwarding, Freight şi DHL Supply Chain.

Compania DHL Internaţional România  a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 220,4 mil. lei (circa 49 mil. euro), un profit net de aproape 8,9 mil. lei (2 mil. euro), cu un număr mediu de 407 angajaţi, conform site-ului Ministerului Finaţelor Publice.

În 2012, compania germană de curierat şi logistică DHL a vândut operaţiunile de curierat intern din România, operate sub brandul Cargus, către Abris Capital Partner, un fond de investiţii specializat în oportunităţi de piaţă din Europa Centrală şi de Est. DHL este prezentă în peste 220 de ţări şi are peste 285.000 de angajaţi la nivel global, conform informaţiilor existente pe site-ul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO