Diaconu de la Delta ACM caută contracte în Azerbaidjan

25 ian 2013 Autor: Andreea Neferu

Florea Diaconu, omul de afaceri care controlează constructorul bucureştean Delta ACM 93, prospectează pieţele din Azerbaidjan, Algeria şi Libia, după ce în ultimii ani a reuşit să intre în Irak cu un contract de construcţie a unei autostrăzi, precum şi în Republica Moldova, cu un proiect de drumuri.

"Ne orientăm şi către alte ţări, în prim-plan este Azerbaidjan, dar suntem cu ochii şi pe Algeria şi Libia. Suntem învăţaţi cu problemele din aceste ţări", a spus Diaconu.

Delta ACM 93 are în derulare lucrări pentru construcţia unei autostrăzi în Irak, valoarea contractului ridicându-se la circa 66,7 milioane de dolari (47,8 mil. euro). Totodată, Delta ACM 93 a câştigat anul trecut în Republica Moldova un contract pentru realizarea unor drumuri în Chişinău, a cărui valoare se ridică la circa 6 milioane de euro.

Omul de afaceri estimează că cifra de afaceri a companiei s-a ridicat aul trecut la circa 110 milioane de euro, în creştere cu aproximativ 15% faţă de anul anterior.

Delta ACM a câştigat de-a lungul timpului o serie de contracte cu statul, fiind considerată în perioada 2007-2010 "abonată" la contractele de infrastructură din sectorul 3 al Capitalei, care i-au fost atribuite prin negociere fără anunţ de participare, potrivit datelor ZF.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.01.2013

 
Cuvinte cheie:
Florea Diaconu
, Delta ACM
, construcţii
, Azerbaidjan

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide