Companii

Dino Parc din Râşnov a ajuns la afaceri de 18 mil. lei şi 700.000 de vizitatori în doi ani de la deschidere

Dino Parc din Râşnov a ajuns la afaceri de 18 mil. lei...

Autor: Cristina Bellu

12.06.2017, 11:50 348

Dino Parc din Râşnov, cel mai mare parc cu dinozauri din sud-estul Europei, a obţinut venituri de 18,1 mil. lei şi a avut 700.000 de vizitatori în doi ani de funcţionare, potrivit companiei care administrează parcul.

“Numărul mare de vizitatori din acest an şi reacţiile pozitive pe care le primim în continuare ne asigură că ceea ce facem aici este un lucru bun, atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari, iar acest lucru ne obligă să ne dezvoltăm în continuare şi să ne îmbunătăţim serviciile. Cred că modul în care am obţinut aceste rezultate ţine de felul în care reuşim să găsim echilibrul între petrecerea timpului liber în mod distractiv şi creativ şi componenta educativă extrem de importantă a parcului.”, a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc.

Parcul din Râşnov se clasează în top trei cele mai vizitate atracţii turistice din Braşov după Castelul Bran şi Cetatea Râşnov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO