Companii

Directorul executiv al Regina Maria: Trebuie să vedem contractul cadru. În cazul în care se renunţă la contractul cu privaţii vom fi nevoiţi să creştem preţurile

Foto: Mediafax, Andreea Alexandru

Foto: Mediafax, Andreea Alexandru

Autor: Ioana David

13.01.2013, 15:46 1153

Fady Chreih, directorul executiv al Regina Maria, unul dintre cei mai mari operatori de pe piaţa serviciilor medicale private, spune că este prematur să se pronunţe asupra impactului pe care decizia Ministerului Sănătăţii de a mai plăti bani privaţilor o va avea în industrie. Cu toate acestea, Chreih afirmă că, dacă se va aplica, operatorul va fi nevoit să mărească preţurile.

“Trebuie să vedem înainte normele metodologice şi contractul cadru (...) Importantă nu este suma decontată, cu accesibilitatea”, a mai spus Chreih.

Recent, Eugen Nicolăescu, ministrul sănătăţii, a anunţat că prin contractul-cadru pe 2013 care va intra în vigoare de la 1 martie, va sista finanţarea din fondurile Casei pentru unităţile spitaliceşti private.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO