Companii

Directorul operaţional al centrelor comerciale Bucureşti Mall şi Plaza România a plecat din grupul Anchor după 11 ani

Directorul operaţional al centrelor comerciale Bucureşti Mall şi Plaza România a plecat din grupul Anchor după 11 ani

Autor: Cristi Moga

28.11.2010, 23:20 942

Radu Tănăsescu, 33 de ani, directorul operaţional al companieiAnchor Grup, proprietarul primelor malluri din Capitală (BucureştiMall şi Plaza România), a părăsit la începutul acestei luni firmaîn care a lucrat mai bine de 11 ani, fiind cel mai longeviv managerromân din cadrul firmei.

Tănăsescu s-a angajat la Anchor Grup în septembrie 1999, cândcompania deschidea primul mall din România, Bucureşti Mall înVitan, şi a avansat în 2003 pe poziţia de leasing manager pentruspaţiile din Plaza România, pentru ca în 2006 să preia integralconducerea asupra operaţiunilor comerciale ale companiei. "Înprezent sunt implicat în câteva proiecte ca şi consultant, iaraceasta îmi pare calea cea mai bună având în vedere că doresc sămuncesc, dar să pot dedica timp şi familiei mele care s-a extinsacum patru luni şi jumătate cu un băieţel", a declarat pentru ZFTănăsescu. Plecarea directorului operaţional vine la doar câtevaluni după ce din Anchor Grup, companie controlată de grupul FIBA,au plecat şi preşedintele (Tunc Capa), directorul executiv (IbrahimPaksoy), precum şi directorul de investiţii (Ali Capa), darTănăsescu spune că plecarea sa "nu are legătură" cu restulmutărilor din firmă. Reprezentanţii acţionarilor nu au transmisinformaţii legate de plecarea lui Radu Tănăsescu până la închidereaediţiei.

Anchor Grup este unul dintre cei mai importanţi dezvoltatoriimobiliari de pe piaţa locală, unde controlează mallurile BucureştiMall şi Plaza România, clădirea de birouri Anchor Plaza, dar şiansamblul rezidenţial InCity Residences, de pe Calea Dudeşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO