Companii

Distribuitorul de suplimente Secom a deschis un magazin la Oradea după o investiţie de 35.000 euro

Distribuitorul de suplimente Secom a deschis un magazin...

Autor: Georgiana Mihalache

05.06.2018, 15:19 584

Secom, un business înfiinţat în urmă cu 27 de ani, specializat în importul şi distribuţia de  suplimente alimentare, a deschis un magazin la Oradea, o investiţie de 35.000 euro şi ajunge astfel la o reţea de 14 magazine la nivel naţional. Magazinul se întinde pe o supafaţă de 50 mp, potrivit unui comunicat de presă.

„Oradea este un important centru economic, care traverseză o etapă de dezvoltare extraordinară. Prin deschiderea acestui magazin dorim să oferim orădenilor soluţii naturale care să îi ajute să facă faţă deopotrivă provocărilor şi oportunităţilor generate de această evoluţie rapidă a economiei locale.”, a spus Lucia Costea, managing partner Secom.

Strategia Secom din ultimii ani a fost de extindere în cele mai mari oraşe ale ţării. Anul trecut, Secom s-a extins în Piteşti, Cluj-Napoca şi în Bucureşti, în Mega Mall. Pentru anul acesta, reprezentanţii companiei şi-au propus să deschisă patru magazine, iar în aprilie Secom s-a extins şi la Arad, urmat de magazinul nou din Oradea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO