Diverta a deschis al doilea magazin în centrul comercial Shopping City din Piatra Neamţ

14 apr 2017 Autor: Mirabela Tiron

Lanţul Diverta, controlat de omul de afaceri Octavian Radu, a deschis al doilea magazin în centrul comercial Shopping City din Piatra Neamţ, ajungând astfel la 28 de unităţi, cu o suprafaţă comercială totală de 7.000 de metri pătraţi.

În noul magazin Diverta vinde  cărţi dar şi  branduri de jucării precum Disney sau Playmobil, produse de papetărie pentru şcoală şi  birou, având peste 9.000 de articole. 

”Încă de la lansarea primului magazin Diverta ne-am preocupat să oferim clienţilor noştri cele mai noi şi căutate produse, atât la nivel naţional, dar şi internaţional", a spus Amalia Buliga, CEO-ul Diverta.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
diverta
, magazin
, deschidere
, centru comercial
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide