Doi antreprenori au pus bazele primului hub de fotografie în Bucureşti. „Ne dorim să devenim liantul dintre fotografi şi producătorii distribuitorii de echipamente fotografice“

4 aug 2017 Autor: Georgiana Mihalache

Marian Ciubotaru şi Doru PÂducel, cei doi fondatori ai HubPhoto

HubPhoto, primul hub de foto­gra­fie din România, a fost deschis în Bucureşti în urma unei investiţii de circa 40.000 de euro, iar Marian Ciubotaru şi Doru Păducel, cei doi fondatori, au vă­zut o oportunitate de business în nevoia foto­grafilor de a avea un studio pentru a tes­ta echipa­men­te fo­to­grafice înainte să le cumpere, pen­tru a lu­cra cu aparate noi, alături de alţi fotografi.

„Am încercat să aflu din lumea foto­grafilor dacă este oportună această in­vestiţie. Cei din industrie au confirmat aces­te necesităţi. Mi-am dorit să am un par­tener în acest business. Doru a fost sin­gu­rul care şi-a dorit să vină alături de mi­ne. Ne dorim să devenim liantul dintre fo­to­grafi şi producătorii, distri­bui­torii de echi­pamente şi servicii foto­grafice. Acum sunt două tabere, una vrea să o câştige pe cea­laltă“, a spus pentru ZF Marian Ciubo­taru, unul din­tre fondatorii HubPhoto.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.08.2017

 
Cuvinte cheie:
antreprenori
, hub de fotografie
, Bucuresti
, fotografi
, investitii
, servicii
, studio
, echipamente fotografice
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide