Doi antreprenori din Timiş vor să ajungă la afaceri de 3 mil. euro cu fructe şi legume congelate vândute în patru reţele de magazine

2 iun 2017 Autor: Roana Rotaru

Producătorul de legume şi fructe con­ge­late Legofruct din comuna Dum­bră­vi­ţa, judeţul Timiş, o companie cu capital ro­mânesc, mizează pe vânzări de 3 milioane de euro în 2017, potrivit reprezentanţilor companiei. Fabrica de prelucrare a fructelor şi legu­melor Legofruct are o capacitate de pro­ducţie de 10.000 de tone anual, businessul companiei bazându-se pe producţia pe legu­me şi fructe congelate marcă proprie maga­zin pentru patru retaileri din piaţă. „Anul 2016 a fost anul în care am început producţia. Am ieşit cu produsele noastre în piaţă la începutul lunii noiembrie. Ţinând cont de faptul că anul 2017 va fi primul an «full» de vân­zare, mizăm pe o cifră de afaceri de 3 mil. euro, dar depinde foarte mult de contractele pe care urmează să le semnăm, de evoluţia pre­ţurilor, atât pe piaţa internă, cât şi inter­na­ţio­nală“, a declarat pentru ZF Constantin Mirea, directorul comercial al Legofruct.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.06.2017

 
Cuvinte cheie:
fructe
, legume
, timis
, magazine
, afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide