Companii

Doi antreprenori din Timiş vor să ajungă la afaceri de 3 mil. euro cu fructe şi legume congelate vândute în patru reţele de magazine

Producătorul de legume şi fructe congelate din Timiş se aprovizionează cu materie prima  de la fermierii din România, Ungaria şi Serbia, dar şi din producţia proprie.

Producătorul de legume şi fructe congelate din Timiş se aprovizionează cu materie prima de la fermierii din România, Ungaria şi Serbia, dar şi din producţia proprie.

Autor: Roana Rotaru

02.06.2017, 00:05 1510
Producătorul de legume şi fructe con­ge­late Legofruct din comuna Dum­bră­vi­ţa, judeţul Timiş, o companie cu capital ro­mânesc, mizează pe vânzări de 3 milioane de euro în 2017, potrivit reprezentanţilor companiei. Fabrica de prelucrare a fructelor şi legu­melor Legofruct are o capacitate de pro­ducţie de 10.000 de tone anual, businessul companiei bazându-se pe producţia pe legu­me şi fructe congelate marcă proprie maga­zin pentru patru retaileri din piaţă. „Anul 2016 a fost anul în care am început producţia. Am ieşit cu produsele noastre în piaţă la începutul lunii noiembrie. Ţinând cont de faptul că anul 2017 va fi primul an «full» de vân­zare, mizăm pe o cifră de afaceri de 3 mil. euro, dar depinde foarte mult de contractele pe care urmează să le semnăm, de evoluţia pre­ţurilor, atât pe piaţa internă, cât şi inter­na­ţio­nală“, a declarat pentru ZF Constantin Mirea, directorul comercial al Legofruct.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO