Companii

Două hoteluri din Poiana Braşov sunt scoase la vanzare cu peste 2,4 milioane de euro fiecare

Două hoteluri din Poiana Braşov sunt scoase la vanzare...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

20.02.2017, 00:06 2846
Hotelurile Rina Tirol şi Rina Vista, clasificate la trei stele şi aflate în Poiana Braşov,  sunt puse la vanzate cu preţuri începand de la 2,4 milioane de euro fiecare (plus TVA), conform unui anunţ de pe site-ul Casei de Insolvenţă Transilvania (CITR), practician în insolvenţă şi lichidatorul judiciar al companiei.

Casa de Insolvenţă Transilvania încearcă de mai bine de un an să vandă cele două unităţi de cazare.

Hotelul Rina Tirol, cu 56 de camere, are o suprafaţă construită la sol de 753 mp şi teren aferent de 2.476 mp. În componenţa activului intră toate bunurile mobile ce deservesc hotelul (echipamente bucătărie, mobilier etc.), conform datelor de pe site-ul CITR. Unitatea de cazare a fost construită în 1999.

Preţul de pornire al proprietăţii la licitaţie este de 2,518 milioane de euro, plus TVA. Pe de altă parte, hotelul Rina Vista are 106 camere în suprafaţă construită de 2.840 mp. Terenul în suprafaţă de 5.914 mp pe care este construit hotelul nu face obiectul vanzării şi nu este inclus în active, se arată pe site-ul CITR. În componenţa activului intră toate bunurile mobile ce deservesc hotelul (echipamente bucătărie, mobilier etc.). Hotelul a fost construit în 1976, reparat şi reamenajat în 2008.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO