Companii

Dragoş Bîlteanu vrea să construiască 40 de blocuri în cartierul Militari, cu peste 1.700 de apartamente

Dragoş Bîlteanu vrea să construiască 40 de blocuri...

Autor: Bogdan Alecu

21.03.2018, 00:07 16111

Omul de afaceri Dragoş Bîlteanu, prin firma H4L De­velop­ment, vrea să demareze anul acesta proiectul rezi­denţial West Garden de pe b-dul Iuliu Maniu din Capitală, pe terenul fostei fabrici de saltele Victoria. Investiţia va fi de 30 de milioane de euro în prima fază. Dragoş Bîlteanu a condus între 2012 şi 2014 SIF Banat-Crişana şi Rom­energo între 2008 şi 2012.

El a cumpărat anul trecut terenul de 6,3 hectare din car­tierul Militari, într-o tranzacţie evaluată, potrivit cal­culelor ZF, la circa 7-10 milioane de euro, în condiţiile în care în zonă terenurile sunt tranzacţionate la circa 120-200 de euro metrul pătrat, în funcţie de suprafaţă, poziţie şi dis­tan­ţa până la metrou. Construcţia pro­iec­tu­lui va demara efectiv în luna octom­brie a acestui an.

Oficial, proiectul este repre­zen­tat de Liviu Ioneanu şi Ionuţ Bîltea­nu, amândoi în calitate de Co-CEO ai H4L Development.

„Ansamblul rezidenţial West Garden se va construi în Bucu­reşti, în zona de vest a oraşului, (vi­zavi de Mi­li­tari Shopping Center), aproape de staţia de me­trou Preciziei. Ansamblul va avea peste 40 de blocuri şi peste 1.700 de apartamente. Am gândit 1.800 de lo­curi de parcare, toate sub­te­ra­ne (cel puţin unu pentru fiecare apar­ta­ment) şi am proiectat totul astfel încât maşinile să fie departe de spa­ţi­ile verzi şi de grădinile interioa­re. Esti­măm că valoarea investiţiei va fi în primă fază de peste 30 de milioa­ne de euro“, a spus Liviu Ioneanu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO