Companii

Dragoş Petrescu a dat prima franciză pentru Backwerk şi pregăteşte terenul pentru a doua

Dragoş Petrescu a dat prima franciză pentru Backwerk şi pregăteşte terenul pentru a doua

Daniel Plugariu

Autor: Cristina Roşca

06.02.2012, 00:04 3610

Omul de afaceri Dragoş Petrescu, care deţine mai multe businessuri în domeniul restaurantelor, printre care şi lanţul City Grill, şi administrează Caru' cu Bere, a oferit prima franciză a brutăriilor Backwerk, pentru unitatea de pe bule­vardul Magheru. În câteva luni va veni rândul unităţii din zona Universitate.

Primul partener al lui Petrescu este Daniel Plugariu (28 de ani), care se află la prima afacere în acest domeniu după o experienţă de circa cinci ani în asigurări (Asiban şi Generali).

"Anul trecut am decis şi să îmi încerc norocul într-un alt domeniu, cel de food, care mi-am dat seama că funcţionează chiar şi în contextul economic actual", scrie Daniel Plugariu. Astfel a decis să preia franciza brutăriei Backwerk de pe Magheru, deschisă în martie anul trecut de Dragoş Petrescu, cel care deţine master-franciza pentru România a lanţului de brutării.

Încă de la început omul de afaceri avea în plan să dea mai departe francizele, chiar şi pentru unităţile deschise de el - Backwerk Universitate şi Backwerk Magheru, scrie revista BUSINESS Magazin (www.bmag.ro). Acesta este şi modelul de business al companiei-mamă, care deţine 300 de unităţi în mai multe ţări europene.

Citiţi întreg materialul pe www.bmag.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO