Business Construct

Angajare: DTZ a recrutat un director din Germania

Angajare: DTZ a recrutat un director din Germania
23.09.2009, 14:56 44

Compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox, unul dintreprimii cinci jucatori de pe piata locala de profil, a recrutat-opentru pozitia de director al departamentului de propertymanagement pe Brigitte Schmitt, 45 de ani, manager de nationalitategermana, nascuta la Timisoara. Schmitt a lucrat timp de 11 ani inGermania, in cadrul firmei ECE, unul dintre cei mai mariproprietari de centre comerciale din Europa, administrand printrealtele si proiectul Hessen Center din Frankfurt, de 36.000 de metripatrati.

In cadrul DTZ Echinox, Brigitte Schmitt (foto) va coordonaprocesul de administrare a proiectelor comerciale Iris ShoppingCenter din Bucuresti si MacroMall din Brasov, precum si acladirilor de birouri Evo Center One si Baneasa Business Center,detinute de omul de afaceri Dinu Patriciu prin intermediul fonduluide investitii Fabian. In plus, consultantul va avea si sarcini deextindere a portofoliului de proprietati aflat in administrareacompaniei. Firmele de consultanta imobiliara traverseaza o perioadadificila ca urmare a scaderii numarului de tranzactii si a blocariia numeroase proiecte. In acest an, ponderea veniturilor dinproperty management in cifra de afaceri a DTZ a depasit 10%. Firmade consultanta a inregistrat in 2008 venituri totale de 5,6 mil.euro, cifra de afaceri care a mentinut-o in topul primelor cincifirme de pe piata de consultanta imobiliara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO