Companii

După AFI Palace Cotroceni, H&M vine la Unirea

După AFI Palace Cotroceni, H&M vine la Unirea

Autor: Cristina Roşca

10.02.2011, 11:10 115

H&M deschide primele două magazine din România pe 25 şirespectiv 26 martie, în AFI Palace Cotroceni şi Unirea ShoppingCenter. Până la finalul lunii aprilie vor mai fi deschise altepatru magazine, trei în Bucureşti şi unul în Braşov, potrivitreprezentanţilor H&M, care nu au dorit să ofere mai multedetalii.

Magazinul din AFI Palace Cotroceni este amplasat pe două etaje,cu o suprafaţă totală de aproximativ 1.700 de metri pătraţi, şi vafi deservit de o echipă de circa 60 de angajaţi. Al doilea magazin,cel din Unirea Shopping Center are o suprafaţă de vânzare deaproximativ 2.500 metri pătraţi, iar numărul de angajaţi se ridicăla 80.

Până în prezent retailerul suedez a semnat 9 contracte pentrumagazine în România, potrivit reprezentanţilor companiei.

Preţurile produselor disponibile în România vor varia între39.30 RON pentru cămăşi bărbăteşti şi 129.90 RON pentru jachete defemei. Rochiile lungi de vară, jeans-ul si pantalonii pentru femeivor fi disponibili la preţul de 89.90 RON, în timp ce cămăşile dedamă vor costa 59.90 RON.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO