Companii

După ce a rămas fără monopolul de pe Otopeni, Fly Taxi cere intrarea în insolvenţă

21.06.2010, 19:20 110

Compania de taximetre Fly Taxi, deţinută de omul de afaceriFernando Enciu, a cerut insolvenţa la Tribunalul Bucureşti, într-undosar înregistrat la 16 iunie, informează MediafaxBusiness.

Reprezentanţii companiei nu au putut fi contactaţi pentrudeclaraţii.

Surse din piaţa de taximetrie au declarat pentru Mediafaxcă,după ce a pierdut contractul de exclusivitate cu AeroportulOtopeni, Fly Taxi ar fi rămas fără mai mulţi şoferi, dar şi fărăclienţi din cauza preţurilor pe care le practică, mai mari decâtcelelalte companii.

"Greşeala lor a fost că au acceptat să lucreze cu AeroportulOtopeni şi acum, că au pierdut acel contract, probabil că nu mai aunici şoferi, nici clienţi. Şoferul este învăţat să bage şi el cevaîn buzunar şi mai trebuie să îşi facă şi planul. Toată piaţa seaflă în declin, tarifele au scăzut foarte mult, iar costurile suntfoarte mari. Flota lor este compusă din maşini mai scumpe şişoferul merge cu ele mai mult goale, dar revizia trebuie făcută şipiesele înlocuite", au spus sursele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO