Companii

Dutyfly Solutions a încheiat un acord cu Blue Air pentru oferirea de servicii la bordul avioanelor

Dutyfly Solutions a încheiat un acord cu Blue Air pentru...

Autor: Florentina Dragu

24.10.2014, 13:57 741

Acordul dintre compania aeriană românească cu grupul francez marchează debutul firmei în Europa de Est. Francezii se ocupă de vânzările de produse alimentare şi de parfumerie la bordul aeronavelor au pe lista de clienţi companii precum Air France, CSA Czech Airlines, Alitalia sau Iberia, potrivit site-ului propriu.

"Suntem foarte mândri de noul parteneriat", a declarat într-un comunicat directorul general al Dutyfly Solutions, Philippe Le Goff.

Operaţiunile companiei franceze în Europa de Est vor fi coordonate de o nouă echipă desemnată de Dutyfly Solutions, sub supravegherea biroului de la Paris şi a LS Travel Retail Romania.

"Am ales Dutyfly Solutions datorită experienţei acumulate de aceasta timp de 17 ani, a conduitei remarcabile şi a profesionalismului de care a dat dovadă", a spus directorul general al Blue Air, Gheorghe Răcaru.

Dutyfly Solutions comercializează produse duty-free la bordul avioanelor deţinute de Air France, Alitalia, Iberia, CSA Czech Airlines, Air Caraibes şi Air Tahiti Nui.

De asemenea, compania franceză administrează magazine duty-free pe diferite aeroporturi. Operaţiunile companiei franceze în Europa de Est vor fi coordonate de o nouă echipă desemnată de Dutyfly Solutions, sub supravegherea biroului de la Paris şi a LS Travel Retail România.

Firma Airline Management Solutions, înfiinţată de patru acţionari români, a preluat în mai 2013 fondul de comerţ al operatorului aerian low-cost Blue Air. Pentru acest an oficialii companiei estimau 1,35 milioane de pasageri, nivel similar cu cel de anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO