E oficial: Zborurile low-cost se mută pe Otopeni din 25 martie

12 ian 2012 Autor: Andreea Neferu

Cursele low-cost vor fi mutate de pe Aeroportul Aurel Vlaicu - Băneasa pe Henri Coandă - Otopeni începând cu 25 martie, odată cu deschiderea sezonului de vară. O modalitate prin care operatorii aerieni low-cost vor fi practic obligaţi să-şi mute cursele pe Aeroportul Otopeni va fi şi scumpirea taxelor de operare pe Băneasa, după cum spun reprezentanţii aeroportului.

"Având în vedere tarifele de operare care intră în vigoare odată cu sezonul de vară 2012, operarea pe Aeroportul Băneasa-Aurel Vlaicu va deveni mai scumpă decât pe Aeroportul Henri Coandă", a declarat Tudor Jidav, directorul general al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Deocamdată operatorii aerieni low-cost susţin că nu au primit nicio informare oficială privind data exactă la care zborurile lor vor fi mutate pe Aeroportul Otopeni, dar că se vor conforma, fiind însă nevoiţi să crească preţul biletelor.

"Poziţia foarte bună pe piaţă ne va permite să ne mutăm pe Otopeni dacă vom fi forţaţi să facem acest lucru, dar nu fără revizuirea capacităţii sau creşterea preţului biletelor", a afirmat Balazs Varro, corporate communications manager în cadrul Wizz Air.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.01.2012

 
Cuvinte cheie:
Zboruri
, low-cost
, avioane
, aeroport
, Otopeni
Vizualizari:
Printeaza
Momentan este un comentariu Comenteaza si tu
Comentarii (1):
Ion Ionascu - 12 ianuarie 2012, 14:21

De exemplu, WizzAir, in loc sa creasca preturile, ar putea sa micsoreze acea "taxa pentru plata cu cardul" care este in valoare de 32 lei pentru Visa/Mastercard.

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide