Companii

Ecopack Ghimbav, afaceri în creştere cu 22% în primele trei luni

Foto Shutterstock

Foto Shutterstock

Autor: Laurentiu Cotu

15.04.2014, 00:03 206

Producătorul de ambalaje din carton Ecopack Ghimbav (AMCP), controlat de omul de afaceri Vladimir Cohn, a realizat în primul trimestru o cifră de afaceri de 23,3 mil. lei (5,2 mil. euro), în creştere cu 22% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

În primul trimestru, afacerile companiei au fost susţinute, pe de o parte de creşterea exportului, iar pe de altă parte de stabilitatea pieţei locale la începutul anului.
Pentru anul în curs, producătorul de ambalaje din carton mizează pe o cifră de afaceri de 100 mil. lei (22,2 mil. euro).

„Spre deosebire de anii trecuţi, începutul acestui an a fost unul mai echilibrat şi nu am mai văzut marile fluctuaţii negative legate de sezonalitate. Pregătirea pentru sărbătorile din aprilie şi mai a fost una optimistă, aspect reflectat şi în necesarul de ambalaje“, a declarat pentru ZF Transilvania Remus Crăciun, general manager al companiei Ecopack.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO