Companii

Eden Spa: Afacerile au crescut cu 12%, masajul terapeutic este cel mai solicitat pachet de către corporatişti

Eden Spa: Afacerile au crescut cu 12%, masajul terapeutic...

Autor: Mirabela Tiron

03.07.2017, 00:05 178

Eden Spa, care operează două centre spa în Bucureşti, a finalizat anul trecut cu afaceri de 380.000 de euro, iar pentru acest an şefa companiei targetează o creştere cu 12% a businessului. 

„Cei mai mulţi clienţi sunt tineri corporatişti, cu vârsta cuprinsă între 30 şi 40 de ani, care vin o dată pe săptămână pentru şedinţe de masaj. În prezent, cel mai solicitat pachet este masajul terapeutic, cu pietre reci şi calde, dar şi masajul de relaxare.

Preţul variază între 150 şi 220 de lei pe şedinţa de masaj”, a spus Liliana Paraipan, proprietara centrelor Eden Spa. Compania, cu 24 de angajaţi, operează un centru în cadrul hotelului de cinci stele Grand Hotel Continental (controlat de Radu Enache), situat  pe Calea Victoriei, şi un centru propriu în zona Primăverii, ce se întinde pe 350 de metri pătraţi. Anterior, compania opera un centru spa în cadrul hotelului de cinci stele Hilton din Sibiu dar şi un centru în cadrul ansamblului rezidenţial Orhideea Gardens, unde este acum prezent centrul Orhideea Spa. „În aceste două locaţii ni s-a încheiat contractul. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO