Companii

Electroglobal Cluj, afaceri de 10 mil. € în S1: T1 a fost bun, dar în T2 ne-am confruntat cu o scădere a investiţiilor în industrie

Electroglobal Cluj, afaceri de 10 mil. € în S1: T1 a...

Autor: Laurentiu Cotu

12.08.2016, 00:06 219

Furnizorul de materiale şi echipamente electrice Electroglobal Cluj, controlat de Radu Ciorba în asociere cu Maksay Csaba, a încheiat primul semestru cu o cifră de afaceri de 10 mil. euro, la acelaşi nivel cu cel din perioada similară a anului trecut. Compania estimează pentru acest an afaceri totale de aproximativ 21 mil. euro.

„Primul trimestru a fost net mai bun decât perioada similară din 2015, însă începând cu luna aprilie s-a constatat o descreştere accentuată a investiţiilor în industrie şi pe tot parcursul semestrului I dar şi lipsa proiectelor noi în infra­structura din România. Pentru perioada următoare prognozăm o scădere a nivelului de comenzi de la clienţii care au expunere mare a vânză­rilor în piaţa românească şi cea britanică, aşteptând în continuare un volum dimi­nuat în branşele Oil&Gas, metalurgie şi ci­ment“, a declarat pentru ZF Transil­vania Radu Ciorba, di­rector executiv şi unul din­tre acţionarii Electro­global.

Electroglobal furni­zează aparataj electric de joasă tensiune, motoare electrice, convertizoare de frec­venţă, automate progra­mabile, sen­zori, corpuri şi surse de iluminat, cabluri şi ma­teriale de instalaţii.

Com­pania cola­borează cu clienţi din sec­torul materialelor de cons­trucţii, energie, in­dustrie, dar şi cu beneficiarii direcţi, pre­cum integratorii de sistem şi instalatori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO