Antreprenori locali

Electroglobal Cluj: Vedem o descreştere accentuată a investiţiilor în industrie şi lipsa proiectelor noi în infrastructură

20 oct 2016 Autor: Laurentiu Cotu

Furnizorul de materiale şi echipamente electrice Electroglobal Cluj, controlat de Radu Ciorba în asociere cu Maksay Csaba, a avut în primele nouă luni o cifră de afaceri de aproximativ 14 mil. euro, în uşoară creştere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Compania estimează pentru acest an afaceri totale de aproximativ 21 mil. euro.

Electroglobal furnizează aparataj electric de joasă tensiune, motoare electrice, convertizoare de frecvenţă, automate programabile, senzori, corpuri şi surse de iluminat, cabluri şi materiale de instalaţii. Compania colaborează cu clienţi din sectorul materialelor de construcţii, energie, industrie, dar şi cu beneficiarii direcţi, precum integratori de sistem şi instalatori.

„În primele nouă luni am înregistrat creşteri pe piaţa proiectelor electrice în domeniul automatizărilor, acţionărilor electrice şi de eficientizare energetică. Primul trimestru a fost net mai bun decât perioada similară din 2015, însă începând cu luna aprilie s-a constatat o descreştere accentuată a investiţiilor în industrie, dar şi lipsa proiectelor noi în infrastructura din România, pe tot parcursul anului“, a declarat pentru ZF Transilvania Radu Ciorba, director executiv şi unul dintre acţionarii Electroglobal.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.10.2016

 
Cuvinte cheie:
Antreprenori locali
, Electroglobal Cluj
, Radu Ciorba
, Maksay Csaba
, investitii
, industrie
, infrastructura
, echipamente
, productie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide