Companii

Enel Distribuţie Muntenia îşi schimbă numele în E-Distribuţie Muntenia. Schimbarea denumirii vizează separarea legală, funcţională şi contabilă a activităţilor de distribuţie de cele de furnizare şi producţie

Enel Distribuţie Muntenia îşi schimbă numele în...

Autor: Mediafax

08.12.2016, 00:00 164

Enel Distribuţie Muntenia, compania membră a Grupului italian Enel care gestionează reţelele de distribuţie a electricităţii în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Giurgiu, şi-a schimbat denumirea în E-Distribuţie Muntenia.

„Schimbarea denumirii vizează separarea legală, funcţională şi contabilă a activităţilor de distribuţie de cele de furnizare şi producţie“, spune compania Durata medie a întreruperilor per client pe an (SAIDI - System Average Interruption Duration Index) la Enel Distribuţie Muntenia a fost de 221 de minute, cel mai bun nivel din ţară, în timp ce media la nivel naţional a fost de 308 minute, potrivit datelor Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), citate de reprezentanţii grupului Enel.

Compania va continua investiţia de 22 milioane de lei în două linii subterane de 110 kV, pentru a creşte gradul de siguranţă şi a asigura continuarea alimentării consumatorilor din zona centrală a Bucureştiului. Printre investiţii se numără şi lucrările de modernizare a staţiei de transformare Nord, care necesită o investiţie estimată la 54 mil. lei. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO