Afacerile Electroglobal din Cluj au crescut cu 12% în T1 2017. „Creşte cererea la export pentru tablouri electrice, în special în Germania.“

5 iun 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Furnizorul de materiale şi echipamente electrice Electroglobal Cluj, controlat de Radu Ciorba în asociere cu Maksay Csaba, a realizat în primul trimestru o cifră de afaceri de peste 4,5 mil. euro, mai mare cu 12% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Compania estimează pentru anul în curs afaceri totale de aproximativ 21 mil. euro, în creştere cu 5% faţă de anul trecut, în principal din serviciile în domeniul automatizărilor industriale şi producţia de tablouri electrice.

Electroglobal furni­zea­ză aparataj electric de joasă tensiune, mo­toare electrice, con­ver­ti­zoare de frecvenţă, a­uto­mate progra­ma­bile, senzori, corpuri şi sur­se de iluminat, ca­bluri şi materiale de ins­talaţii, colaborând cu clienţi din sectorul materia­lelor de cons­trucţii, energie, industrie, dar şi cu bene­ficiarii direcţi, precum integratorii de sistem şi instalatori. „În primul trimestru au conti­nuat investiţiile în industiile legate de domeniile automotive şi imobiliare, însă cele în infrastructură, industria construc­toare de maşini şi industria petrochimică stagnează în continuare. Ne concentrăm pe realizarea de proiecte electrice cu grad înalt de tehnicitate, în domeniul automatizărilor, acţionărilor electrice şi pe noi proiecte în domeniul iluminatului industrial de tip LED, cu sistem de control automatizat“, a declarat pentru ZF Transilvania Radu Ciorba, director executiv şi unul dintre acţionarii Electroglobal.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.06.2017

 
Cuvinte cheie:
crestere
, cluj
, companie
, tablouri
, industrie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide