Compania care administrează benzinăriile Nobel Oil şi-a majorat cifra de afaceri de cinci ori

14 sep 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Compania Nobel Oil Downstream, care administrează divizia de retail a grupului Nobel Oil Services pe piaţa locală, şi-a majorat cifra de afaceri de cinci ori anul trecut, până la 6,2 mil. lei. Compania are doar două benzinării în România, potrivit celor mai recente date.

Pierderile com­paniei s-au adâncit însă, ajungând la 5,5 mi­lioane de lei, po­trivit informaţiilor disponibile pe siteul Ministerului de Finanţe. Nobel Oil Downstream şi-a dublat numărul de angajaţi, numărul mediu de salariaţi fiind 30 anul trecut.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.09.2017

 
Cuvinte cheie:
companie
, benzinarii
, cifra de afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide